Motel Zlatarsko jezero

Ukoliko Vas put navede Ibarskom magistralom, na 230km od Beograda ili 330km od Novog Sada planirajte svoj predah od putovanja, na obalama jedinstvenog Zlatarskog jezera. Na pola puta do mora, napravite odmor za dušu i telo u očaravajućem ambijentu motela Zlatarsko jezero.

Motel se nalazi sa leve strane magistralnog puta iz pravca Beograda, na samom početku jezera, naslonjen na obalu sa koje se pruža nezaboravan pogled na prirodu ovog kraja. U svom sastavu, motel poseduje sopstveni parking, opremljen i podesan za prihvat svih vrsta motocikala, automobila, autobusa i kamiona. Parking je potpuno pokriven video nadzorom i noćnim osvetljenjem, pružajući gostima dodatnu ugodnost i opuštenost prilikom boravka.

U okviru motela, gostima je na raspolaganju ponuda pekare i mini-marketa gde se mogu pronaći potrebni artikli za osveženje i nastavak putovanja.

Nezaboravan doživljaj prolaska ovim krajem, sigurno ćete doživeti boraveći na nekoj od naših restoranskih terasa, koje se nalaze iznad samog jezera. Gostima su na raspolaganju dve zatvorene i jedna otvorena terasa. U okviru restorana, u ponudi su specijaliteti lokalne i nacionalne kuhinje, kao i raznovrsne osvežavajuće i slasne poslastice.

Ukoliko ne budete odoleli ambijentu Zlatarskog jezera i turističkim sadržajima koje nudi ova destinacija, pripremili smo i udoban smeštaj u okviru motela. Gostima su na raspolaganju savremeno opremljene jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne sobe i apartmani.

Motel Zlatarsko jezero