Restoran motela Zlatarsko jezero

Restoran motela Zlatarsko jezero nadaleko je poznat po profesionalnoj i brzoj usluzi, kvalitetnoj ponudi i nezaboravnom pogledu koji se pruža sa restoranskih terasa. Motel je napravljen iznad samog jezera, tako da gde god da se nalazite u restoranu, pruža vam se pogled na jedinstveno Zlatarsko jezero.

Dve zatvorene i jedna otvorena terasa zajedno sa restoranskom salom ukupno su raspoložive sa 450 mesta. Radno vreme restorana je od 07:00 do 23:00h, osim u toku letnje sezone. Od 01.juna do 01.oktobra, restoran je otvoren od 00:00 do 24:00h. U celom objektu je dostupan WiFi.

Kuhinja motela Zlatarsko jezero nudi nacionalne i internacionalne specijalitete, jela lokalne kuhinje i tradicionalne gurmanluke, razne vrste slatkih dezerata, osvežavajuće napitke i sladolede kao i mnogobrojna pića. Profesionalni kuvar, višegodišnjeg hotelijerskog iskustva, priprema za goste gurmanske specijalitete od zlatarskog sira i kajmaka, heljdinog brašna, svežeg i sušenog mesa sa područja Zlatara, jezerske pastmrke, šumskih plodova i sezonskog voća. Među specijalitetima mogu se probati Nacionalni doručak, Teleća i Riblja čorba, Specijaliteti sa grilovanim povrćem, Teletina ispod sača, Sveža pastrmka, Piletina u sosu od topljenog sira, Šnicle u raznim sosevima dok su se među poslasticama izdvojile razne vrste palačinaka.

U okviru restoranskih usluga pružamo mogućnosti organizovanja poslovnih ručkova, mini koktela, manjih proslava, tematskih večera i sličnih usluga prema zahtevima gostiju. Od ove sezone, u restoranu je moguće poručiti i jela za poneti kao i ketering za različite potrebe.